Comunicat Coronavirus


Având în vedere condițiile impuse de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență (CNSSU) cu privire la COVID-19 și principiul biblic conform căruia noi ca și credincioși suntem chemați să sprijinim autoritățile Statului în lupta pentru binele cetățeanului (Romani 13:1-7), după o perioadă de rugăciune și dialog continuu cu autoritățile locale competente, ca măsură de prevenție și protecție a comunității noastre, conducerea Bisericii Ekklesia Arad vă informează că toate adunările publice organizate în locația Bisericii Ekklesia în perioada 12-31 martie 2020 se suspendă deoarece exigențele sanitare impuse sunt imposibil de asigurat in cazul in care ne-am întâlni în mai multe servicii identice.

Prin contextul actual Dumnezeu ne aduce aminte că Biserica este formată din oameni și nu din ziduri. Chiar dacă ușile sunt închise adunărilor publice, inima noastră este deschisă pentru a sluji oamenilor.
În această perioadă rămânem conectați urmărind mesajul păstorului în fiecare duminică dimineața de la ora 10:00 live pe pagina de Facebook si Youtube a Bisericii Ekklesia.

Dacă ai nevoie de consiliere sau rugăciune în această perioadă, unul din slujitorii bisericii îți va sta la dispoziție la sediul Ekklesia de luni până vineri de la ora 19:00.
Totodată în această perioadă vă încurajăm, cu inima deschisa sa folosiți puterea rugăciunii și a părtașiei în familiile voastre.

Noi credem ca Dumnezeu este și rămâne în control iar Biserica trebuie să fie un exemplu în societate.

Conducerea Bisericii Ekklesia

Inapoi la

Share

Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp

Resurse recente